Syyskuun kuukausikokous, hämäräkuvaus

Olipa kiva kokoontua ja nähdä seuralaisia ihan ”livenä”. Toivottavasti sama malli jatkuu ja päästään pitämään seuraavatkin kuukausikokoukset.

Ville pohjusti sopivan lyhyellä ja pelkistetyllä esityksellä teoriaa Viikarin kahvion tiloissa. Teorian kupeessa vähän kalustoasiaa, vitkalaukaisimia ja jalustoja ja sitten kuvaamisen perusteista histogrammi ja valotuksen tarkastaminen…

Hetki arvottiin sisäkuvauksen ja ulkokuvauksen välillä, mutta päädyttiin jo ennakkoon annettujen mukaiseen toimintaan, eli lähdettiin ulos. Joo, hämärähommiksi tuo kuvauksen harjoittelu loppujenlopuksi meni.

Ainakin ohikulkijat kyselivät että mitä nyt tapahtuu kun meidän innokas porukka poseerasi yhteiskuvassa kameroiden ja reppujen ja jalustojen kanssa.

Aluksi oli kyllä aika valoisaa harjoittelulle, mutta Tervaleppälehto ja sen kupeella ”vanhat rauniot” auttoivat hämärän tavoittelussa. Ihan hyvä että aluksi oli vähän valoisampaa sillä niitä nappuloita ja valikoita kameroissa sai hetken hakea ennen juonen löytymistä.

Ja kyllä se aurinko loppujenlopuksi laski taivaanrannan taa.

Seuraava kuukausikisan aihe on ”Hämäryys”. Kotisivujen kalenterissa on digikisan aikataulut ja seuraavan kuukausikokouksen aika. Varsinaista aihetta kuukausikokoukselle ei ole vielä merkitty, mutta eiköhän siitäkin ennakkotietoa hallituksen toimesta saada tänne sivuille kokouksen lähestyessä. Aiheita kuukausikokoukseen saa ihan vapaasti ehdottaa. Poikkeustilan takia ei vuoden käynnistyessä ollut tietoa miten kokouksia voidaan järjestää. Sen vuoksi nuo aiheet loistaa poissaolollaan.

Ja ja, Vuosikilpailu on käynnistynyt. https://www.kymenkamerat.fi/

Ja ja ja, 70v näyttelyymme kuvia tippuu rauhalliseen tahtiin. Niitä odotellessa, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *