Kymen kamerat mukaan kisoihin: SKSL:n 12. Seuracup 2021 ja 16th FIAP World Cup for Clubs

Vuoden 2021 kisoihin osallistuminen!

Taas on aika kivan kisan!

Viimevuonna osallistuimme ensimmäisen kerran kumpaankin kisaan ja hyvinhän ne menivät. Suomen Seuracup:ssa meni sijoituimme hyvin ja maailmanlaajuisessa FIAP WorldCup for Club- kisassa olimme viideksi paras Suomalainen seura. Täältä löytyy aiemmin tehdyt artikkelit vuoden 2020 kisoistamme:

SEURACUP 2020 TULOKSET

Klikkaa kuvaa päästäksesi artikkeliin

Ja kisakuvasarjamme löytyy kotisivujemme kuvagalleriasta, käykäähän vilkaisemassa.

Suomen Kameraseurojen Liiton sivulla on nuo viralliset ohjeet kuvista ja osallistumisista ja kaikkea muuta kisaan liittyvää. Ihan lyhyesti säännöistä seuraavaa: Tarvitaan vähintään kymmeneltä kuvaajalta kuvia, kultakin maksimissaan kaksi kuvaa. Kuvia tarvitaan yhteensä 20. Kuvat osallistuvat kumpaankin otsikon mukaiseen kuvaan. Seura maksaa kulut, eli osallistujille kisa ei aiheuta kuluja.

Jäsenpostissa tulee piakkoin kaikille infoa meidän seuran aikatauluista ja kuvien lähetyksistä ja kuvien valinnasta kisaan. Nyt vai selaamaan noita menneen vuoden hienoja kuvia ja samalla miettimään millä kuvilla tänä vuonna kisaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *