Etuotto syyskuun hämäräkuvausaiheeseen; Muinaistulet ja ilotulitus

Lauantaina 28.8. on mainio tilaisuus vähän etukäteen kokeilla syyskuun kuukausikokouksen asiaa. Tarjolla olisi mielenkiintoista kuvattavaa, muinaistulien Vaakun edustan ilotulitus. Klo 21:30 pitäisi alkaa tapahtumaan. Vaakun facebookissa lisäinfoa aiheesta.

Nyt kameran asetuksia selaamaan ja kaivelemaan ohjeita miten siellä hämärässä niiden asetusten pitää olla. Samalla vähän miettimään mistä kuvaisi ilotulitusta. Vaakussa olevilla vaihtoehtoja vähän pienemmällä alueella kuin rannalla olevilla.

Vesisadetta tietysti luvassa tähän vuodenaikaan, mutta sataa jos sataa! Jos innostuit asiasta, nykäise kaveria hihasta, laita yv tai sitten vaikka meidän facebookkiin kommenttia mistä kuvaat, ja porukalla, tai vaikka yksin, kuvaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *