Nettisivu yläkuva0

Kymen Kamerat r.y. on etelä-kymenlaaksolainen vuonna 1951 perustettu kaikenikäisten valokuvauksesta innostuneiden ihmisten harrastajajoukko. Seuran tarkoituksena on koota Kotkan ja sen lähialueiden valokuvausharrastajat ideoimaan ja toteuttamaan yhteistä
toimintaa meille rakkaan harrastuksen ympärille.

Kymen Kamerat r.y. on Suomen kameraseurojen liiton ja sitä kautta myös Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n ja Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP):n jäsen. Liiton jäsenyys mahdollistaa osallistumisen niin kansallisiin näyttelyihin ja kilpailuihin kuin myös kansainvälisiin.

Toimintaamme kuuluu valokuvauksen harrastaminen monissa muodoissaan. Järjestämme kilpailuja, kamerakävelyjä ja kuvausretkiä sekä pidämme luentoja, opimme ja opastamme valokuvauksen saralla.

Kerran kuussa pidämme jäsenillan Kumppanuustalo Viikarissa, toisinaan myös ulkosalla sään salliessa.

Tervetuloa tutustumaan!
Voit tulla vapaasti tutustumaan seuran toimintaan jäseniltoihimme. Mukaan tarvitset vain kiinnostuksen valokuvausta kohtaan, teknisiin ja taiteellisiin pulmiin voit kysyä seuralaisilta neuvoja. Opastus ja neuvonta sekä rento yhdessäolo ovat seuratoimintamme ydinasioita.

Jäseneksi liitytään sähköisesti, FloMembers palvelun kautta. Ylläolevasta napista pääset liittymään jäseneksi ja samalla saat tilin palveluun. Ihmetyksiä ja kysymyksiä voit lähettää sähköpostilla