Tammikuun kuukausikilpailu on käynnissä. Huom muuttuneet päivämäärät!

Covid-19 vaikuttaa rajoituksineen toimintaamme. Tammikuun kuukausikilpailujen päivämääriä on rajoitusten vuoksi muutettu ja saatetaan joutua edelleen muuttamaan myöhemmin. Nyt mennään tällä aikataululla. Jos tarvetta uusille muutoksille tulee, siitä tieto päivitetään kotisivujemme kalenteriin ja asiasta ilmestyy kotisivuillemme tiedote.

Tammikuun kilpailun aihe on 4 vuodenaikaa. Kisoihin voi osallistua: yhdellä neljän kuvan kuvasarjalla digi-kisaan ja/tai toisella neljän kuvan kuvasarjalla vedoskisaan. 

Kuvaaja nimeää kuvasarjansa (digi ja/tai vedos) yhdellä nimellä. Kuvaaja nimeää myöskin jokaisen kuvansa. Näin kuvasarjan  kuvat sekä niiden nimet voivat muodostaa yhtenäisen kuvallisen tarinan.

Digikuvien lähetyksen sähköpostiin kilpailija laittaa listan josta ilmenee: Kuvasarjan nimi sekä kevät-, kesä-, syksy- ja talvikuvan nimi.

Vedoskuvasarjaan kilpailija tulostaa ja tuo a4 paperiarkilla kilpasarjansa tiedot:

1.rivi:  Kuvasarjan nimi

2 rivi : Kevätkuvan nimi

3. rivi: Kesäkuvan nimi

4. rivi: Syyskuvan nimi

5.rivi: Talvikuvan nimi

Kuvasarja digi- ja vedoskuvissa kuvasarjasarja arvostellaan aivan samaan tapaan kuin muissa kilpailuissa digikuvat ja vedokset. Didikuvakisan äänestys on edellisten äänestysten tapaan netissä ja vedoskilpailu pidetään kuukausikokouksen aikana.

”Muokattu teksti” Tarkastathan kisojen aikataulut myöhemmistä ilmoituksista sekä kotisivujemme kalenterista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *