SEURACUP 2020 TULOKSET

Ihan hyvin pärjättiin ensikertalaisina tässä kisassa. Kiitos kaikille osallistujille ja isot onnittelut sijoittuneiden kuvien kuvaajille.

Toimintakauden alussa päätettiin osallistua seuracup2020:aan. Tuumasta toimeen, ja kivasti osallistujia kisaa varten meistä ilmaantuikin. Kuvat saatiin kokoon ja esivalintaa teki Kouvolan kameraseura. Kaikki osallistuneet kuvat saivat pisteytyksen. Pisteytyksen perusteella salaisen laskentakaavamme ja seuracup2020:n sääntöjen mukaan kuvat valikoituivat kisaan. Harri koki pienen yllätyksen lähettäessään kuvat ohjeiden mukaan. Piti osallistua myöskin kansainväliseen seurojen kisaan (maksullinen) voidaksemme osallistua seuracup2020:aan. No pikainen varmistus budjetin puolelta ja sitten osallistumaan siihen toiseenkin kisaan. Sinne lähti kuvat SKsL:n 11. SEURACUP 2020 ja 15 th FIAP WORLD CUP FOR CLUBS kisoihin.

Nyt on kummankin kisan tuomarointi tehty ja seuracup2020:n tulokset löytyvät jo netistä osoitteesta:

Kuopio jälleen Seuracupin kunkku!

ja kuvat löytyvät osoitteesta: https://suomenkameraseurojenliittory.kuvat.fi/kuvat/Seuracup+2020/

Kaikkiaan seuracup2020:aan osallistui 26 kameraseuraa. Seurana olimme 12. Kuvia oli kisassa kaikkiaan 520 ja niistä näyttelyyn valikoitui 178. Näistä kuvista kuusi oli meidän. Tässä sijoittuneet kuvamme!

Kunniakirja:

Jukka Ahti, Banded demoiselle

Jukka Ahti, Banded demoiselle

Näyttelyyn hyväksytyt kuvat:

Jukka Ahti, Finnish Man 2

Jukka Ahti, Finnish Man 2

Harri Jacksen, Jay

Harri Jacksen, Jay

Virve Pakkanen, Water Pearls

Virve Pakkanen, Water Pearls

Kalle Salonen, Jaybird 3

Kalle Salonen, Jaybird 3

Hannu Toivio, Red Berries

Hannu Toivio, Red Berries

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *