Vuosinäyttelymme 2020 Kotkan pääkirjastossa

Tiistaina 29.12.2020 kokoonnuimme pienellä porukalla kokoamaan vuosinäyttelyämme Kotkan pääkirjaston aulaan. Aamulla 09:00 olimme ovenkahvassa roikkumassa ja odottelemassa kirjaston avaamista.

Kirjaston ala-aulan tilaan saimme kohtuullisen hyvin mahtumaan vuosikilpailumme vedos- ja digisarjasta neljä parhaaksi valittua teosta ja Ruotsinsalmen meritaistelu-aiheisen vuosinäyttelymme. Näyttelyn pystytyksen lomassa IsoPomo sanoi että ”Eikös ole vain mukava pystyttää näyttely seuran omiin kehyksiin!”

Iltapäiväkahvien aikaan alkoi näyttely olla valmis. Huomenna näyttely on virallisesti auki, joten kipinkapin näyttelyyn. Avajaisia ei Covid19- rajoitteiden vuoksi pidetä ja kirjastossa vieraillessakin kannattaa huomioida voimassaolevat suositukset tähän liittyen.

Nyt on urakka pistettä vaille valmis. Paljon työtä ennen tätä hetkeä on vuoden aikana tehty. Haettu ja saatu avustuksia näyttelyn toteuttamiseksi. Tehty seuran budjettiin nähden varsin suuria hankintoja. Järjestetty avoin vuosikilpailu kaikkine vaiheineen. Seuran sisällä kuvattu ja valittu Ruotsinsalmen meritaistelu- aiheisia kuvia. Valittu ja teetetty näyttelykuvat, ja nyt sitten saatu näyttely pystyyn. Kaikki tämä (ja varsin paljon muutakin) tässä merkilliseksi muuttuneessa maailmassa kaikkine rajoituksineen.

Oikeastaan… aika tyytyväinen täytyy olla lopputulokseen sekä siihen panokseen jonka itse kukin on tähän soppaan tuonut työtunteina kuvaamalla, ideoimalla, tekemällä erinäisiä juttuja!

Kiitos kaikille, tukijoille ja tekijöille ja hengessä mukana oleville!!!

Vielä muutama kuva näyttelyn rakentamisesta ja rakentumisesta. Lopputulos odottaa siellä kirjaston aulassa katselijoitaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *