Kauden ensimmäinen digikisa lähestyy

Hei kaikki uudet ja vanhemmat seuran jäsenet. Tämän kauden vuoden kuvaajan tittelin metsästys on käynnistymässä digi- ja vedoskisojen merkeissä. Säännöt kisoihin löytyvät täältä:

Kk-kilpailusäännöt

Kisoja on tällä toimikaudella seitsemän, kisakuukaudet ja aiheet löytyvät kotisivuiltamme.

Kk-kilpailut & ohjelma.

Vedoskisat käydään tuomalla vedoksia, eli kuvia, kuukauden jäseniltaan. Paikallaolijat valitsevat suljetulla lippuäänestyksellä kuvien paremmuusjärjestyksen.

Digikisa käydään internetin kautta. Kotisivujen kalenterissa on kuvien lähetysaika ja äänestysaika.

Kalenteri

Digikisoihin lähetät kilpailuun osallistuvat kuvat kalenterin mukaisena kuvien lähetysaikana sähköpostilla osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.com Kuvien äänestysaika tarkoittaa sitä että digikisaan osallistuneista kuvista saat sähköpostiisi ”äänestyslomakkeen” jossa on kaikki kisaan osallistuvat kuvat. Kuvien äänestysajan puitteissa saat omassa rauhassa katsella kuvia ja lomakkeen ohjeiden mukaan antaa pisteesi kuville. Lomake opastaa (ainakin auttavasti) pisteiden antamisessa ja äänestystuloksen lähettämisessä. Tämä on toteutettu googledokumenttien avulla.

Digikisaan lähetetyt pisteet lasketaan ja niiden perusteella kisa ratkeaa voittajakuvaan, toiseksi tulleeseen, kolmanneksi tulleeseen ja neljänneksi tulleeseen, eli kunniamaininnan saaneeseen kuvaan. Joskus samoilla pistemäärillä tulee myös jaettuja sijoituksia kuville. Samaa periaatetta käytetään vedoskuvien sijoituksia jaettaessa.

Äänestyksessä omaa kuvaa ei saa äänestää. Ja huomioithan että kisaan lähetettyjä kuvia Kymen kamerat saa julkaista kotisivuillaan sekä kymenkameroiden sosiaalisessa mediassa. Itse kilpailukuvissa ei saa olla signeerauksia/ vastaavia merkintöjä, mutta voit kilpailukuvia lähettäessäsi laittaa mukaan kuvasta signeeratun version. Tällöin Kymenkamerat käyttää mahdollisissa julkaisuissaan vain signeerattua versiota kuvasta. Joskus lähettämääsi kuvaa tai sen osaa saatetaan käyttää Kymen kameroiden kilpailujulisteen/vast osana.

Nyt kuvia valitsemaan kauden ensimmäiseen digikisaan. Kuvien lähetysaika on 23.- 29. 3. 2022.

Aiheena on ”Luonto”. Kuukausikilpailujen säännöistä vielä pieni siteeraus:

Huhti – ja elokuun ( Luonto ja macro/lähikuva ) kuvia ei saa manipuloida, todellisuutta ei saa vääristää. Perussäädöt ovat sallittuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *