Maaliskuun jäsenillan kuulumisia

Yhdistyksen ensimmäisessä tämän toimikauden kuukausikokouksessa 7.3.2022 puheenjohtaja Seppo Pekkola esitteli hallituksen uuden kokoonpanon ja ehdotuksensa siitä, että jatkossa nimittäisimme kuukausikokouksia jäsenilloiksi. Tämä rennompi nimitys hyväksyttiin yhteisesti. Sari Hassinen kertasi jäseniltojen yleisiä käytäntöjä koskien esimerkiksi kahvitarjoilua ja kokoontumisissa otettujen kuvien käyttöä ja julkaisua verkossa.

Iltaa jatkettiin katselemalla muutaman jäsenen tuomia kuvia ja niitä kommentoitiin kuvien ottajien pyynnöstä. Kyllikki V:llä oli esillä pari henkilökuvaa ja Jari A:llä puolestaan sarja filmikameralla otettuja kuvia. Jari myös pohti filmikuvaamisen ja digikuvaamisen eroja. Kalle S puolestaan toi näytille sarjan eri kilpailuissa menestyneitä kuvia ja kertoi kilpailemisesta yleisesti. Saimme hyviä vinkkejä kokeneelta kilpailijalta. Hän myös vinkkasi sivustosta, joka listaa meneillään olevia kilpailuja. Se löytyy osoitteesta https://www.myfiap.net/patronages.

Lopuksi keskustelimme yhdessä jäsenistön toiveista kameraseuran toiminnan suhteen. Keskeisenä toiveena tuli esille erilaiset opetustuokiot ja kurssit. Hallitus kirjasi toiveet ylös ja alkaa miettimään niiden toteutusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *