Syyskuun kk-kokous

Syyskuun kk-.kokouksen aihe oli hallituksen keskustelussa 16.8.2021 ja hallitus päätti seuraavaa.

Harjoitellaan syyskuun kokouksessa valokuvausta aiheesta hämäryys, joka on lokakuun kk.-kilpailun aihe. Aloitetaan Viikarin Loisto tilassa klo: 17.30 n. 30 min. johdatuksella aiheeseen ( muistakaa maskien käyttäminen ). Ville on luvannut kertoa hämäräkuvaukseen liittyvistä vinkeistä ja kameran asetuksista. Lähdetään porukalla n. 18.00 Viikarin edestä kaupungille harjoittelemaan kuvaamista käytännössä. Jos siis epäröit osallistumista sisätiloissa kokoontumiseen, liity porukkaan n. 18.00.

Muistathan ottaa jalustan mukaan. Muutama jalusta on myös saatavilla lainaksi harjoittelun ajaksi. Sään ollessa sietämättömän huono, harjoitellaan kuvaamista sisätiloissa.

Tervetuloa !!! , t: hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *