Kesäkuun kk-kokous

Nyt kun kokoontumisrajoituksia on ainakin toistaiseksi helpotettu on hallitus suunnitellut että kesäkuun kk-kokous pidetään Siikakoskella Villa Munkholman alueella 7.6.2021 klo: 17.00 alkaen. Kahvilassa on tarjoilu auki klo: 18.00 asti. Päärakennuksen takana on katettua kahvila-aluetta joten voimme kisailla myös vedossarjassa pitkästä aikaa. Aiheena on piha, kotipiiri tai koti. Digikisaan osallistuminen (lähetetään : kymenkamerat.kuvat@gmail.com ) on kerrottu kotisivuillamme kalenterissa ja äänestämisestä saatte erillisen s-postiviestin. Kilpailun lisäksi voimme miettiä mahdollisia kamerakävelyaiheita, valokuvata ja muutenkin ideoida tulevaa toimintaamme kun toivottavasti tilanne kesän mittaan normalisoituu. Ilmoitathan vastaamalla s-postiin, kymenkamerat@gmail.com, jos osallistut niin voimme kontrolloida tuota max. 20 kokoontumisrajaa. Mikäli Aluehallintovirasto kiristää kokoontumisrajoituksia kokoontumisemme luonnollisesti silloin peruuntuu ja vain verkossa toteutettava digikisa toteutetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.