Kesäkuun kk-kokous

Nyt kun kokoontumisrajoituksia on ainakin toistaiseksi helpotettu on hallitus suunnitellut että kesäkuun kk-kokous pidetään Siikakoskella Villa Munkholman alueella 7.6.2021 klo: 17.00 alkaen. Kahvilassa on tarjoilu auki klo: 18.00 asti. Päärakennuksen takana on katettua kahvila-aluetta joten voimme kisailla myös vedossarjassa pitkästä aikaa. Aiheena on piha, kotipiiri tai koti. Digikisaan osallistuminen (lähetetään : kymenkamerat.kuvat@gmail.com ) on kerrottu kotisivuillamme kalenterissa ja äänestämisestä saatte erillisen s-postiviestin. Kilpailun lisäksi voimme miettiä mahdollisia kamerakävelyaiheita, valokuvata ja muutenkin ideoida tulevaa toimintaamme kun toivottavasti tilanne kesän mittaan normalisoituu. Ilmoitathan vastaamalla s-postiin, kymenkamerat@gmail.com, jos osallistut niin voimme kontrolloida tuota max. 20 kokoontumisrajaa. Mikäli Aluehallintovirasto kiristää kokoontumisrajoituksia kokoontumisemme luonnollisesti silloin peruuntuu ja vain verkossa toteutettava digikisa toteutetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *