70-vuotis juhlanäyttely

Yhdistyksemme täyttää siis 70 vuotta tänä vuonna ja sen kunniaksi on suunniteltu järjestettäväksi juhlanäyttely aiheena lähikulttuuri. Pyydämmekin nyt jäseniä aktivoitumaan tämän asian tiimoilta eli kuvaamaan ja/tai etsimään vanhoista kuvista sekä lähettämään ne otsikolla ” Juhlanäyttely ” osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.com. Kuvien tulee olla 2:3 kuvasuhteella ja koko vähintään 3500 pikseliä pitkä sivu. Sana ” kulttuuri ” on lähtöisin latinasta tar-koittaen viljelyä. Meidän on myös hyvä nähdä tuon sanan merkitys hyvinkin laaja-alaisesti koska monen meistä kulttuuriksi käsitettävän asian tapahtumat ovat vähissä.  Erään määritelmän mukaan kulttuuri on suurin piirtein sama asia kuin elämäntapa. Olut terassilla on ravintolakulttuuria, urheilu on kulttuuria, perinteet ovat kulttuuria jne. jne…… Juhlanäyttelyn järjestämiseen ja ideoimiseen  nimitetään pienehkö työryhmä jonka jäsenet nimetään 7.6.2021 ko-kouksessa. Jos haluat mukaan työryhmään, ilmoita siitä s-postilla (kymenkamerat@gmail.com).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *