Vuosikokouksen poikkeusjärjestelyjä poikkeusoloissa

Olet saanut saman sisältöisen viestin sähköpostiisi. Tutustu siihen koska sen liitteenä ovat kaikki edelliseen ja tulevaan kauteen liittyvät dokumentit.


Toimintamme on vaikeutunut monin tavoin koronan takia. Vuosikokouksen järjestäminen on hankalaa. Siksipä nykyinen hallitus ehdottaa seuraavaa:

* nykyinen hallitus jatkaa kauden 2/2021 – 1/2022

* jäsenmaksu pidetään ennallaan, 35 € / kausi

* tuloslaskelma ja toiminta tarkastuskertomus, talousarvio, toimintakertomus, toimintasuunnitelma ovat s-postissasi viestin liitteinä

Mikäli hallitus ei saa 26.2.2021 mennessä ehdotukseen eriävää mielipidettä, katsotaan ehdotus hyväksytyksi ja samalla vastuuvapauden myöntämistä kauden 2020-2021 hallitukselle. 


Selityksiä liitteisiin.
Toimintasuunnitelmasta puuttuvat kk-kilpailu aiheet ja teemat. Mikäli nykyinen hallitus jatkaa, se pyytää jäseniltä lisää ehdotuksia aiheiksi. Hallitus kokoontuu 1.3.2021 jossa se arpoo ehdotuksista 6 aihetta ja tiedottaa niistä heti sen jälkeen. Hallitus keskustelee myös2020 kyselyn perusteella toivotuista koulutus / opastus teemoista ja niiden toteuttamisen mahdollisuuksista.
Tuloslaskelman talkootoiminnan tulot 1800 € ovat saamamme apurahat UPM 100 -vuotissäätiötä ja Kotkan kaupungilta.
Tuloslaskelma näyttää suurehkoa tappiota toiminnassa. Se johtuu siitä että saamastamme 1800 € avustuksesta on nyt suuri osa sidottu hankintoihimme eli kehyksiin.

Tulevan vuosikilpailun aihe tulee olemaan Eteläkymenlaakso nykypäivänä. Säännöt ja aikataulu ilmoitetaan erikseen.

Suunnittelemamme 70-vuotisnäyttelyn pääteema on ” lähikulttuuri ” joka on myös Kotkan kaupungin vuoden kulttuuriteema. Kuvien toimittamisesta, valinnasta ja aikataulusta ilmoitetaan erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *