Marraskuun kuukausikokous 2.11.2020

Alkuperäisessä suunnitelmassa marraskuun kuukausikokoukseen on suunniteltu vedoskilpailu aiheesta ”Maisema”.  Vielä kun digikisa käydään netissä, jää kuukausikokoukseen aikaa hiukan muullekin toiminnalle. Pistetään pystyyn pieni toiminnallinen tuokio.

Kokous alkaa 17:30

  1. Kokouksen aloitus ja vedoskilpailun ”kokoaminen” Sepon johdolla, ja äänestys.
  2. Työpaja ”Kuvat kuntoon ja Pikku kuvaamista”, vedoskilpailun ääntenlaskenta.
  3. Vedoskilpailun tulosten julkistaminen ja päällikön puheenvuoro, Seppo.

Mikäs tuo työpaja sitten on???

Kuvat kuntoon:

Määräajat ”Ruotsinsalmen meritaistelu”- valokuvanäyttelylle ja Seuracup2020:aan lähestyy. Nyt kaikki jotka haluavat apua/neuvoja kuviensa editoimisessa sääntöjen mukaisiksi, ottakaa tietokone/vast ja kuvanne mukaan. Saat apua niin että kuvien nimet, kuvakoot, pakkaussuhteet ja kaikki muutkin määrittelyt kuvista tulee kohdalleen. Ratkotaan pois ongelmat kuvien sähköpostilla lähettämisistä jne…

Pikku kuvaamista:

Samaan aikaan kuvien muokkaamisen kanssa muut osallistujat saavat pikku kohteita kuvattavakseen kokoustilassa. Tarvitset kameran, salaman ja sisäkuvaukseen valovoimaisen objektiivin jolla voi ottaa lähikuvia ja tietokoneen/vast kuvien katseluun/editoimiseen. Seuran puolesta tulee kuvattavat kohteet. Niin ja tietysti työpajan työskentelyä voi toki kuvata ja keskustella kuvaamisesta tai kuvankäsittelyohjelmista jne…

Lopputulos työpajassa on varmaan pieni kaaos, mutta toivottavasti hyvä sellainen. Tällaista kun ei ole pieneen hetkeen yhdessä tehty. Josko työpaja-tapaisesta jutusta saataisiin tulevaisuudessa uutta toimintaa seuraamme.

Kun kuvat on saatu mallilleen näyttelyä ja seuracup2020aa varten, päätetään työpaja ja siirrytään vedoskilpailun tuloksiin ja päällikön asioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *