Kymenkameroiden valokuvanäyttely Kyminsuun työväennäyttämöllä

Kymenkameroiden pysyvä valokuvanäyttely on Kyminsuun työväennäyttämön tiloihin on nyt pystytetty. Näyttelyssä on nyt esillä kuvia edellisestä avoimesta valokuvakilpailustamme, viimevuoden valokuvanäyttelystämme sekä viimeisimmistä vedoskilpailuistamme. Noin kerran kuussa näyttelymme kuvia on tarkoitus vaihtaa. Aika näyttää miten näyttelyn ylläpitäminen tulee onnistumaan. Näyttelytila on varattu meille toistaiseksi.

Tiistaina 13.10. 2020 alkoi tilassa pienimuotoinen näyttelytilan ja näyttelyn rakentaminen. Kukat saivat väistyä ja kehyksien ripustus alkoi.

Tilaan saimme kohtuudella mahdutettua kahdeksan kehyksen näyttelyn. Pientä viimeistelyä vielä näyttelyymme vielä tarvitaan, mutta tällä lähdetään liikkeelle.

Ideoita siitä mitä kuvia milloinkin on esillä, mistä vedokset näyttelyä varten saamme jne. mietimme edelleen. Ideoita ja ehdotuksia näyttelyä koskien saa vapaasti esittää ja laittaa vaikka sähköpostilla tulemaan.

Käykäähän kurkkaamassa näyttelyämme ja tutustumassa samalla teatterin ihmeellisen maailman tarjontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *