Marraskuun jäsenillan kuulumisia

20 aktiivista kuvauksen harrastajaa kokoontui Viikariin katsomaan ja keskustelemaan jäsenten viimeaikaisista kuvista. Iloksemme voidaan todeta, että jäsenillassa oli myös kolme uutta jäsentä.
Kattaus oli hyvin monipuolinen. Oli kuvia kamerakävelyltä valoja ja aaltoja tapahtumasta. Oli kännykkäkuvauskurssilta ja hyvin paljon muuta mielenkiintoista nähtävää. Aika moni paikalla ollut oli tyytyväinen illan tarjontaan.

Vaikka vuosi on lopuillaan, niin toimintamme vauhti tuntuu kiihtyvän.
Seuracup:in kuvien lähetysaika on meneillään ja se päättyy 15. marraskuuta.
Vuosikilpailun aihe METSÄ kuvien lähetysaika päättyy 20 marraskuuta, niinkuin myös vuosinäyttelyyn lähetettävien kuvien.
Vuosinäyttelyn ja vuosikilpailun aihe kummassakin on METSÄ ja niihin voi osallistua kumpaankin samoilla kuvilla jos niin haluaa.

.Jos tunnet innostusta toimia seuracup:in tai vuosinäyttelyyn valittavien kuvien raadissa, niin ilmottaudu Harrille tai Sarille. Seuracup:in raati kokoontuu 25.11 klo 11.00 Viikarissa.
Vuosinäyttelyn raati kokoontuu 2.12. klo 13 myöskin Viikarissa.

Maanantaina 20. marraskuuta on Meri-Kymen Luonnon järjestämä luontokuva-ilta kirjastolla, jossa muutama Kymen Kamerat ry:n jäsen esittelee mielenkiintoisia kuvia.
Joulukuun jäsenillassa 4.12. vietetään pikkujoulua ja julkaistaan vuosikilpailun tulokset.

Nyt kaikki kaivelemaan kuva-arkistoja löytääkseen hyviä kuvia seuracup.iin vuosikilpailuun ja vuosinäyttelyyn!

Artikkelin kuvan on ottanut Lasse Kytömäki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *