Lokakuun digikisan ”Matkapuhelimella otettu maisemakuva” tulokset

Kuvia kilpailuun tuli ilahduttavan paljon. Äänestäjien mielipiteitä kuvat jakoivat kovasti, tai sille se vaikutti ainakin pisteiden jakautumista tarkastellessa. Tässä kisassa kuvien saamien pisteiden, siis kaikkien kuvien, erot olivat hyvin marginaalisia. Sijoittuneet kuvat erottuivat toisistaan pisteen tai kahden erolla. Ero pistesijojen alapuolella oli myöskin hyvin tasaista. Tämä kisa taitaa olla pisteiden osalta digikisojen historian tasaisin..

Äänestyslomakkeesta poimittu kommentti: ”Moni kuva olisi hyötynyt tietokoneella tehdystä kuvankäsittelyn perusasioista, jota ei kielletty, kuvan piti vain olla puhelimella otettu.” Tosiaan, kuvien käsittelyä ei tässäkään digikisassa rajoitettu.

Sitten kisan tuloksiin.

Voiton nappasi Juha Järvinen kuvallaan Aamun valo

Toiselle sijalle ylsi Lars Häkkisen kuva siikakoski

Kolmannen sijan jakoivat Virve Pakkasen kuva Aamu-usva ja Hannu Toivion kuva Onodin taivasmatka

Virve Pakkanen Aamu-usva

Hannu Toivio Onodin taivasmatka

Kunniamaininnan sai Lars Häkkisen kuva rankourinmaa

Onnittelut sijoittuneiden kuvien kuvaajille ja kiitos kisaan osallistuneille sekä äänestäjille.

One Reply to “Lokakuun digikisan ”Matkapuhelimella otettu maisemakuva” tulokset”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *