Marraskuun jäsenilta

Marraskuun jäseniltaan oli taas kokoontunut mukava joukko seuramme jäseniä.
Puheenjohtaja Pekkolan Seppo hyppäsikin tällä kertaa sihteerin saappaisiin ja varapuheenjohtaja Hassisen Sari sai toimia illan vetäjänä. Aluksi arvosteltiin äänestämällä marraskuun kuukausikisan Sade vedossarja.

Jäseniltaan oli pyydetty halukkaita tuomaan kuviaan näytille ja yksi rohkea, Aution Jari, olikin tuonut kolme kuvaansa katseltavaksi. Niistä keskusteltiin ja myös mainittiin, että kuvia voi tuoda näytille mihin tahansa jäseniltaan, se olisi suorastaan toivottavaa.

Sepon vielä laskiessa äänestyksen tuloksia muut suunnittelivat joulukuun jäsenillan yhteydessä vietettäviä pikkujouluja. Sovittiin, että vapaaehtoiset jäsenet tuovat syömisiä pöytään ja ilmoittavat sähköpostitse mitä aikovat tuoda.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *