Kamerakävely Valkmusan kansallispuistoon 9.10.2022

Kymen Kameroiden lokakuinen kamerakävely Valkmusan kansallispuistoon sujui aurinkoisena ja kauniina sunnuntaipäivänä mukavasti. Kokoonnuimme Prisman parkkipaikalla, josta yhdeksän seuran kuvaajaa suuntasi yhdessä Valkmusaan.

Valkmusan parkkipaikalla oli jo aamupäivällä runsaasti autoja ja suolla pitkospuilla välillä oli oikein ruuhkaa – kaunis sää oli houkutellut muitakin retkelle ruskan värittämään luontoon.

Aurinko helotti kirkkaalta taivaalta ja valoa oli vähän liikaakin valokuvausta ajatellen. Ruska ei tänä vuonna ollut niin värikäs mitä se monena muina vuosina on ollut suolla. Mutta kaunis sää sai kaikki iloiselle mielelle ja löytyihän sitä väriä myös taltioitavaksi kameran kennolle.

© Ville Nenonen
© Harri Jacksen

Suolenkin jälkeen osa porukasta jatkoi vielä matkaa Ahvion Kuovinkalliolle. Siellä laavulla nuotion ääressä paistoimme makkaraa ja nautimme muista eväistä, sekä ihailimme ja kuvasimme upeaa Kymijoen ruskan värittämää maisemaa. Retki oli oikein onnistunut.

© Harri Jacksen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *