Jäsenilta 4.4.2022

Jäseniltaan oli kokoontunut pitkästä aikaa paljon väkeä. Oli hienoa nähdä teidät kaikki paikalla. Yhtä mukavaa oli että osallistujat hämmästelivät kisaamaan tulleiden vedosten määrää. Vedoskilpailun tulokset julkaistaan omassa jutussaan vähän tuonnempana.

Sari kertoi kojukuvauksesta, tai karhukuvauksesta, ihan miten kukin asian haluaa mieltää.

Elävässä esityksessä kuulijoille tuli hyvin selväksi millaista ”kojuelämä” on kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ainakin sille joka on ensikertaa lähdössä kojukuvaamaan, perusasiat selkeni hyvin.

Sarin tarina kertoi kahden leidin seikkailuista erilaisissa kojuissa. Kaikenkarvaisten karhujen kohtaamisissa oli hauskoja ja dramaattisia ja monenkirjavia tilanteita kaikilla tunteen kirjoilla väritettynä. Kuvia kojuista sisältä ja ulkoa sekä sitten niitä kojuista kuvattavia eläimiä, Jogi (tai Yogi) esiintyi karhujen kuninkaana suota kaivaen tai nokosilla rötkötellen, Susia, ahmoja, kotkia ja ties mitä ötököitä korpista alkaen.

Tilaisuus oli mukava ja mukaansatempaava hetki hiukan erilaisesta kuvaamisympäristöstä.

Sisäkuva kojusta, karhusta ja kojuleideistä.

Viimeviikolla seuralaisille järjestettiin kaksi koulutusiltaa kameran käytöstä ja kuvaamisen perusteista. Noiden kamerakoulutusiltojen jatkoksi sovittiin että lähdemme syventämään taitoja opetetuista asioista yhteisellä kamerakävelyllä. Kokoonnutaan 2.pääsiäispäivänä eli 18.4.2022 klo 15.00 Kotkassa ravintola Tulikukon edustalla. Siitä lähdetään sitten kuvailemaan Sapokan kevään näkymiä. Sähköpostilla jäsentiedotteessa asiasta onkin jo kerrottu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *