Maaliskuun kk-kokous 7.3.2022

Maaliskuun kk-kokous
Maaliskuun kk-kokous on Viikarin Loistossa ma. 7.3.2022 klo 17.30 alkaen. Koronasta johtuen vuosikokouksemme siirtyi ja maaliskuun kk-kokoukseen ei ehditty valita kk-kilpailulle aihetta. Hyödynnetään siis kk-kokous tulevan kauden suunnitteluun. Kerro  ( s-postilla etukäteen, lapulla kokouksessa tai kertomalla se kokouksessa ) siis Sinun odotuksesi tulevalle kaudelle. Mitä haluaisit tehdä tai oppia, mitä yhdistys voisi tehdä jne. Mikäli haluat heti tietää tai oppia jotain kamerastasi, ota se mukaan kokoukseen. Osallistujista löytyy aina joku joka osaa opastaa. Voit myös tuoda mukaan ottamiasi kuvia joihin haluaisit palautetta. Katsellaan ja arvostellaan niitä yhdessä. 

Tervetuloa !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *