Vuosikokous siirtyy ja muita hallituksen päätöksiä

Alueen koronarajoitusten takia hallitus päätti siirtää vuosikokouksen ajankohtaa. Kokous pidetään 28.2.2022 klo: 17.30. Kokouskutsut ja siihen liittyvää muuta materiaalia lähetetään jäsenille myöhemmin.

Hallitus varautuu myös muihin järjestelyihin mikäli rajoitukset jatkuvat niin ettei kokousta pystytä järjestämään.

Hallitus toivoo jäseniltä tulevan kauden kk-kilpailuihin ehdotuksia kilpailujen aiheiksi. Lähetä ne osoitteeseen kymenkamerat@gmail.com. Tavoitteena on että jäsenistö pääsee vaikuttamaan valintoihin tavalla tai toisella. Maaliskuun kk-kokouksessa ei kuitenkaan vielä kilpailla.

Kotkan pääkirjaston vuosinäyttelyn purkaminen aloitetaan ma. 24.1.2022 klo: 9.30. Tervetuloa talkoisiin mikäli aikaa riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *