Elokuun kuukausikokouksen kuulumiset

Kuukausikokous pidettiin Kumppanuustalon kahviotiloissa. Tilaa on siellä turvavälejä ajatellen enemmän kuin kokoushuoneissa ja videotykkikin on sitä parempaa sarjaa. Kaikki käyttivät maskeja ja turvavälit oli tuossa tilassa helppo pitää.

Kokouksen alkuun Seppo luovutti Juhalle vuoden kuvaaja-palkinnon.

Kokouksessa pidettiin vedoskilpailu ja katsottiin digikisan sijoittuneet kuvat ja keskusteltiin kuvista ja sumujen kuvaamisesta. Kuka kuvasi kameralla ohimennen hienon sumun kameraansa, kuka sai sen kiinni kännykällä ja kuka aamu neljän aikaan harkiten odotti ja metsästi hienoa sumumaisemaa vain huomatakseen että kamera ei ole matkassa lainkaan. Elämyksiä kaikki…!

Seuraava kuukausikokous suunniteltiin pidettäväksi mahdollisesti ulkotiloissa vähän vapaamman oleskelun ja parempien turvavälien vuoksi. Ensikuussa ei ole digi- eikä vedoskisoja ja tämänkin vuoksi on helpompaa järjestää ulkotapahtuma. Jos vielä keksittäisiin 70-vuotis juhlanäyttelyämme varten jokin sopiva aihe niin päästäisiin yhdessä kuvaamaan vaikka näyttelykuvia.

Näyttelyn järjestäjät ovat kokoontuneet kertaalleen Harrin johdolla pohjustamaan näyttelytapahtumaa, ja tässä kuussa ryhmä kokoontuu toisen kerran ja ryhtyy tositoimiin näyttelyn ja sen järjestelyn toteuttamiseksi. Jäsenille tulee lähiaikoina postia aikatauluista ja vähän muustakin näyttelyyn liittyen. Muutamia kuvia näyttelyä varten on sähköpostilla jo saatu.

Seuran hallitus kokoontuu 16.8. käsittelemään juhlanäyttelyä, kisoja ja vuodenvaihteen näyttelyä Kotkan pääkirjaston tiloissa. Tuon kokouksen jälkeen tulee sitten noista asioista lisää infoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *