Kesäkuun kuukausikokouksen kuulumisia Siikakoskelta

Viimeinkin ihan oikea kuukausikokous, aikaa edellisestä oikeasta kokouksesta olikin vierähtänyt jo tovi. Kokoonnuimme Siikakoskella Villa Munkholmassa. Ohjelmassa oli kesäkuun vedoskilpailu, Puheenjohtajan kuulumiset ja kamerakävely joenrannan maisemissa. Kahvittelu ja kaikenlaiset turinat ja jutustelut isommissa ja pienemmissä ryhmissä kuuluivat tietty asiaan. Hienoa oli myös saada kokoukseen seuran uusi jäsen!

Seppo kertoi puheenjohtajan kuulumisissa hyviä asioita Kotkan kaupungin seuralle myöntämästä tuesta 70- vuotisjuhlanäyttelyymme. Kaupunki tukee näyttelyn järjestämistä 700 €:lla. Tämä tuki on iso apu näyttelymme järjestämiselle. Näyttelyn aihe on ”Lähikulttuuri”. Näyttely kootaan meidän seuralaisten kuvista, joten on aika alkaa keräämään/ valitsemaan kuvia näyttelyä varte. Lähettäkää kuvat sähköpostilla osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.con, ja laittakaa viestin aiheeksi ”70-v näyttelykuvat”. 70-vuotis juhlanäyttelystä on oma artikkelinsa sivuillamme https://www.kymenkamerat.fi/2021/05/21/70-vuotis-juhlanayttely/

Juhlanäyttelyn järjestämisestä vastaava työryhmä valittiin kokouksessa. Tähän työryhmään on pyydetty halukkaita osallistujia ilmoittautumaan aiemmin. Työryhmän vetäjänä on Harri Jacksen ja jäseninä Seija Blomberg, Juha Järvinen ja Hannu Toivio. Työryhmä järjestelee näyttelyyn liittyviä asioita ja seuran hallitus päättää näyttelyn rahoitukseen liittyvistä asioista työryhmän esitysten pohjalta.

Seuran uuden jäsenrekisterin Flomembersin, käyttökokemuksesta vaihdettiin yhdessä mielipiteitä. Seuran jäsenten tulee rekisteröityä järjestelmään ja tarkastaa/ täyttää omat tietonsa rekisteriin. Tässä ei ole tietojen keräämiseen/ ylläpitämiseen oikeastaan muuta eroa kuin se että käyttäjä pääsee oman kirjautumisen kautta näkemään ja muuttamaan tiedot jotka aiemmin rekisterin ylläpitäjä on jäsenrekisteriimme kirjannut. Tämä parantaa jäsenten mahdollisuutta seurata mitä tietoja heistä on seuran ka Suomen Kameraseurojenliiton tiedossa. Jäsenmaksut on lähetetty jäsenille ensimmäistä kertaa Flomemberssin kautta. Itse lasku on tuon sähköpostin liitteenä. Saattaa olla että joillekin jäsenille tuo sähköposti on on mennyt oman sähköpostiohjelman roskakoriin. Riippuu vähän sähköpostiohjelman tietoturva/ roskapostisuodattimen säännöistä. Gmailiin ainakin sähköposti liitteineen tuli ihan normaalisti.

Vuoden kuvaajan nimi on kerrottu jäsenille jo aiemmin hallituksen jakamissa tiedotteissa. Nyt vuoden ensimmäisessä kuukausikokouksessa Juha Järvinen ilmoitettiin vuoden 2020 seuran kuvaajaksi.

2020 vuoden kuvaaja, Juha

Torbjörn Fagerin poisnukkumista muistettiin puheenjohtajan puheessa ja myöhemmin keskusteluissa Pekka kertoi seuran adressin viejänä perheen kuulumisia ja adressin viemisen yhteydessä kuulemaansa tarinaa Torbjörnistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *