Marraskuun kuukausikokouksen antia

Kokouksen yhtenä aiheena oli ratkoa lähiaikojen kisoihin ja näyttelyyn osallistujien kanssa kuvien ja tiedostojen käsittelyä. Kysymyksiä ja ongelmia oli maltillinen määrä ja toivottavasti vastauksiakin kysyjille tarjottiin riittävä, tai ainakin se välttämätön minimimäärä.

Hiukan kuvattavaa oli muille osallistujille tuotu kokoukseen. Timo kuvasi kaikkea, kokouksen rekvisiittaa ja väkeä kokouksessa. Osa taisi vaihtaa mielipiteitä hankinnassa/harkinnassa olevista objektiiveista ja toiset taas kamerakävelyistä.

Nämä kuvat on Paakkasen Timon näpsimiä.

Nyt on määräaikojen umpeutumisen luvattu kuukausi. Aikatauluista ja määräajoistapieni kertaus vielä:

1.     9.11.2020 Kymen kameroiden avoin vuosikilpailukilpailu. Kisaesite ja säännöt löytyvät : https://www.kymenkamerat.fi/vuosikilpailu/

2.      15.11.2020 SEURACUP2020, tämä on siis määräaika Kymen kameroiden jäsenille lähettää omat kuvansa osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.com. Seuracup:n säännöt löytyvät osoitteesta: http://www2.sksl.fi/sksln-11-seuracup-2020-ja-15-th-fiap-world-cup-for-clubs/ Aiheesta on aiemmin lähetetty sähköposti Kymenkameroiden jäsenille 8.10.2020

3.      29.11.2020 Valokuvanäyttelyymme ”Ruotsinsalmen meritaistelu” Kymenkameroiden jäsenten ottamien kuvien määräaika.

Hei, ja seuraava kuukausikokous, se on sitten pikkujoulut. Ohjelmassa tietysti Joulua, kuukausikilpailu ja vaikka mitä!!! Laittakaahan kalenteriin niin ei pääse unohtumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *