Elokuun kuukausikokouksen kuulumisia

training, development, business

Kokoonnuimme kesätauon ja koronan jälkeen Viikariin, tälläkertaa kahvion tiloihin. ”Oma” kokoustilamme ei ollut käytössä, tai siis siellä ei ole uusi videotykki toiminnassa. Kahvilassa on vastaava tykki, ja kyllähän sen kuvanlaatu oli parempi kuin kokoustilamme vanhalla tykillä.

Sepon johdolla keskustelimme tulevasta valokuvanäyttelystä. Mielipiteitä tarjolla olevista kehyksistä ja oheistarpeista kyseltiin kokouksen osallistujilta. Hallitus alkaa näiden ideoiden perusteella käynnistämään hankintoja saamillamme avustusrahoilla.

Kuvia näyttelyyn, miten niitä itse kukin alkaa työstämään (?), oli seuraava aihe. Keskustelu aaltoili suuntaan ja toiseen. Kuvia näyttelyä varten toivotaan tietysti mahdollisimman monelta seuralaiselta. Toivottavasti lähiaikoina Kotkassa lähdemme kamerakävelylle kuvaamaan kohteita. Seuratkaa näitä sivuja ja facebookia, siellä lisäinfoa jos kävelyitä saadaan järjestetyksi. Timo esitteli luentonsa jälkeen omaa projektiaan kuvaamisesta teemalla Ruotsinsalmen meritaistelu muutamalla esimerkkikuvalla. Ihan jäätävän kova idea! Jäädään innolla odottamaan lopputulosta.

Vedoskilpailu pidettiin vanhan kaavan mukaan. Tulokset julkistetaan kunhan sijoittuneet kuvat tulevat ”toimituksen näppeihin”. Poikkeustilan vuoksi pitämättä jääneet vedoskuvakilpailut ”Vastavalo” ja ”Lähi- tai makrokuva” tullaan pitämään lokakuun kuukausikokouksen yhteydessä.

Timo piti infopaketin aiheesta ”Vinkkejä ja ohjeita maisemakuvaukseen”. Esitys oli esimerkeillä varustettu ja maanläheisellä tavalla aihetta lähestyvä vinkkipaketti. Ahaaelämyksiä, keskustelua ja kysymyksiä aiheesta syntyi ihan mukavasti. Kiitos Timolle!

Syys ja lokakuun kokouksen aiheet saattavat hiukan muuttua. Villen pitämä vedosaiheinen infopaketti (lisättynä aiheena näytön kalibrointi) saattaa siirtyä eteenpäin ja seuracupiin osallistuminen tulee syyskuun ohjelmaan jos infopaketin vetäjä saadaan asiasta kertomaan meille. Tästä myöhemmin lisäinfoa!

Näytön säätäminen ja kalibrointi oli vielä lopuksi keskustelun aiheena. Siitä saamme toivottavasti lisää tietoa Villen infopaketissa lähikuukausien kokouksissa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *