Vuosikilpailu säännöt 2022

KYMEN KAMERAT RY. Valokuvauskilpailun 2022 säännöt.

 

Valokuvauskilpailussa on kaksi sarjaa, digikuva- ja vedossarja. Kumpaankin sarjaan voi osallistua enintään kahdella kuvalla. Aihe on vapaa kummassakin sarjassa. Kuvia ei saa manipuloida, niiden on vastattava todellisuutta. Perussäätöjen tekeminen on sallittua. Kuvat voivat olla väri- tai mustavalkoisia kuvia. Kilpailuun voi osallistua kumpaankin tai vain toiseen sarjaan. Aiemmin Kymen Kameroiden vuosikilpailuissa sijoittuneilla kuvilla ei voi osallistua. Tuomaristo tulee arvioimaan kuvat yksittäisinä kuvina. Kymen Kamerat ry. nimeää kilpailun tuomarin tai tuomarit.

Kilpailukuvat eivät saa sisältää sopimatonta sisältöä. Sopimattomaksi luokitellaan säädytön, moraaliton, henkilöä tai ihmisryhmää loukkaava tai muuten sopimaton sisältö. Kymen Kamerat ry. pidättää vapauden jättää sopimattomaksi luokittelemansa kuvan kilpailusta pois ilman erillistä ilmoitusta.

Vedoskuvat:
Vedokset voi toimittaa kehyspahveineen, jolloin mitat ovat 40*50 cm. Ilman kehyspahveja toimitettavien kuvien maksimikoko on 40*50 cm. Kuvan takana on oltava kuvan nimi ja kuvaajan yhteystiedot.
Maksukuitti tulee laittaa vedoskuvien mukaan. Kuoreen maininta ” Kymen Kamerat vuosikilpailu 2022”. Mikäli vedokset halutaan palautettavan postitse, mukaan on laitettava palautuskuori postimerkkeineen.

Vedosten tulee olla perillä FOTO PR:ssä 31.10 2022 klo 14.00 mennessä. Kuvat on pakattava huolellisesti ennen FOTO PR:ään toimittamista. Pakkaamattomia irtokuvia ei oteta vastaan.

Toimitusosoite:
FOTO PR
Kymenlaaksonkatu 20
48100 KOTKA

Digikuvat:
Kuvien on oltava jpg-muodossa, pidemmän sivun maksimikoko 1920 pikseliä. Kuvasuhde tulee olla 3:2 tai 2:3. Kuvien nimien tulee olla muotoa: matkalla_pp.jpg,jossa ”matkalla” on kuvan nimi ja ”pp” on kuvaajan nimikirjaimet.
Kuvat lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.com 31.10. 2022 klo 24:00 mennessä. Sähköpostin aiheeksi tulee merkitä ”Kymen Kamerat vuosikilpailu 2022”. Mukana on oltava lista kuvien nimistä, kuvaajan yhteystiedot ja kopio maksukuitista.

Kuvaajalla on oltava täydet oikeudet kuviinsa. Kuvaajan on myös varmistettava kuvissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden suostumus kuvan julkaisemiseen. Kymen Kamerat pidättää itsellään julkaisuoikeuden kuviin kilpailua koskevissa yhteyksissä ilman erillistä korvausta. Kymen Kamerat lupautuu käsittelemään kuvia huolellisesti, mutta ei vastaa esim. postin aiheuttamista vahingoista.

Osallistumismaksu on yhteen kilpailusarjaan 10 euroa ja kumpaankin sarjaan yhteensä 15 euroa.

Tilinumero (IBAN): FI78 1598 3006 1046 32 BIC: NDEAFIHH
Viitenumero : 3010
Maksutiedoista on selvittävä osallistujan nimi. Kymen Kamerat ry:n jäsenille osallistuminen on ilmaista.

Kilpailun tulokset julkaistaan jäsenillassamme Kumpanuustalo Viikarissa 5.12.2022
klo 17.30. Samassa tilaisuudessa jaetaan myös kilpailun palkinnot ja vietämme
yhdistyksen pikkujoulua.
Kumppanuustalo Viikari
Mariankatu 24
48100 Kotka

Kilpailussa sijoittuneet kuvat asetetaan esille Kotkan pääkirjastoon tammikuussa 2023 Kymen Kameroiden vuosinäyttelyyn.

Lisätietoja sähköpostitse: kymenkamerat@gmail.com

Tämän valokuvauskilpailun yhteydessä käytettyjä henkilötietoja (nimiä, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, osoitteita, pankkiyhteystietoja jne.) käytetään vain tähän kilpailuun liittyvissä asioissa. Tietoja ei tallenneta eikä luovuteta muiden käyttöön.

Kymen kameroiden tietoturvaselosteeseen pääset tutustumaan TÄÄLTÄ