Oppia ja retkeä

Kuva: Tarja Kuittinen

Nyt olikin puuhakas viikko. Saimme ammattikuvaaja Jorma Peiposen Porvoosta kouluttajaksi valo-ja väriopista. Ensin perehdyimme valon teoriaan. Tämän jälkeen syvensimme aihetta katsomalla hienoja esimerkkikuvia, joissa teoria kohtasi käytännön. 

Tämän jälkeen sukelsimme väriopin teoriaan hienojen, aihetta avaavien kuvien kanssa. Tästä saimme kaikki hyvää oppia ja ideoita tuleviin kuvauksiin. Kaunis kiitos Jormalle antoisasta illasta seurassamme!

Kuva: Johanna Savolainen

Parin päivän päästä olikin jo sovittuna jäsenien yhteinen kamerakävely Rysäkoskelle. Saavuimme runsaslukuisena joukkona yhdelle kauneimmista näkymistä vähään aikaan. Samalla sai harjoitella pitkää valotusta, josta saimme opetusta kevään aikana jäsenillassa. 

Osa meistä jatkoi vielä matkaa Heinälammin luontopolulle. Kuvailu, evästauko ja rento jutustelu mukavassa seurassa kruunasi loppumatkan. 

Seuraavaksi kuukausikokouksessa 3.6 klo 17.30 pääsemme vierailemaan kuvauksellisella Kyminlinnan linnoitusalueella oppaan johdolla. Nähdään siellä kesäisen sään helliessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *