Vuoden Kuvaaja 2023: Hannu Toivio

Yhdistyksen vuosikokouksessa julistettiin edellisen toimintakauden osakilpailujen menestyksen perusteella Kymen Kameroiden Vuoden Kuvaaja 2023 ja hän on jo toista vuotta peräkkäin Hannu Toivio. Sydämelliset onnittelut!

Vuoden Kuvaaja valitaan Kymen Kamerat r.y.:n jäsenistä hänelle kertyneiden pisteiden perusteella. Pisteitä kertyy mikäli sijoittuu ottamallaan kuvalla 1.-4. sijoille kuukauskilpailuissa tai vuosikilpailussa. Toimikauden lopussa pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä kerännyt saa Vuoden Kuvaaja 2023 -tittelin sekä nimensä kaiverrettuna kiertopalkintoon.

Hannu on pitkän linjan harrastajavalokuvaaja, jolta luonnistuu taidokkaasti ja näkemyksellisesti eri tyyppisten valokuvien taltioiminen. Hannu on osallistunut kameraseuran sisäisiin kilpailuihin niin makrokuvilla, henkilökuvilla, luontokuvilla, maisemakuvilla kuin käsitellyillä kuvillakin.
Hannu on myös aktiivisesti osallistunut Suomen Kameraseurojen Liiton järjestämiin kilpailuihin.

Artikkelin pääkuvassa Hannu Toivio (kuva © Hannu Toivio)
Onnittelukuvassa ovat puheenjohtaja Sari Hassinen ja Hannu Toivio. Kuvan on ottanut Harri Jacksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *