Vuosinäyttelyn Metsä avajaiset 3.1.2024

Kymen Kameroiden kokoaman vuosinäyttelyn ”Metsä” avajaiset pidettiin keskiviikkona 3.1.2024 illansuussa Kotkan pääkirjaston aulassa.

Paikalle oli saapunut oikein mukava määrä ihmisiä koostuen niin kutsuvieraista, yhdistyksen jäsenistä kuin näyttelyn kuvien ottajistakin. Erityisen mukava oli nähdä paikalla Suomen Kameraseurojen Liiton puheenjohtaja Petteri Mussalo puolisoineen sekä naapurimme Loviisan kameraseuran väkeä.

Yhdistyksemme puheenjohtaja Sari Hassinen avasi tilaisuuden lyhyellä tervetulopuheella, jossa hän kertoi mm. näyttelyn eteen yhdessä tehdystä talkootyöstä sekä Kotkan kaupungilta ja Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiöltä saaduista apurahoista. Näyttely koostuu yhdistyksemme 21 jäsenen ottamasta 41 kuvasta sekä lisäksi kaikille avoimessa vuosikilpailussa menestyneistä kuvista.

Vuosikilpailussa menestyneille kuvaajille ojennettiin myös kunniakirjat, jonka jälkeen vuorossa oli näyttelykuvien katselemista ja vapaata rupattelua tarjoilupöydän äärellä. Myös näytöllä pyörivä kuvaesitys kaikista näyttelyyn ehdolle tulleista kuvista kiinnosti monia.

Näyttely on nähtävillä Kotkan pääkirjaston aulassa 3.-27.1.2024.

Artikkelin kuvat: Lasse Kytömäki, Ville Nenonen ja Orvokki Pulkkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *