Toukokuun jäsenilta

Yki Hytönen Suomen Kameraseurojen liitosta piti mielenkiintoisen luennon sommittelusta. Toivottavasti se avasi sommittelun saloja kaikille 22:lle seuramme jäsenelle, jotka olivat tulleet Ykin luentoa kuuntelemaan.

 

Lisäksi sovimme, että jos sää salii, niin kesäkuun jäseniltana 5 kesäkuuta tehdään kuvausretki Reitkallin Suurivuorelle. Suurivuorella mahdollisuus kuvata mm. metsää joka on tämän vuoden vuosikilpailun ja vuosinäyttelyn aihe. Kimppakyydeillä ensin Disaksen pihalle, josta yhdessä sitten Suurivuorelle.

Jos sää ei ole suosiollinen pidetään kesäkuun jäsenilta Viikarissa ja katsellaan jäsenten ottamia kuvia. Seuraa ilmoittelua joko Facessa tai sähköpostissa.

 

Kuva: Yki Hytönen

Muistakaa myös Foto PR:n kanssa järjestettävä Fotomaratoni 27. toukokuuta klo 10.00 alkaen.

Toukokuun kuukausikisaan tuli taas kerran hyviä kuvia, vaikka kuvausaika oli määritelty vain viikoksi.