Kymen Kameroiden vuosinäyttely 2022 kuvien kokoaminen

Kymen Kameroiden vuosinäyttelyn 2022 kuvien kuvausaika on ohitse. Hienot Meripäivät on nyt juhlittu ja on aika alkaa valmistelemaan valokuvista vuosinäyttelyä.

Näyttelyn kokoaminen:

  • ”Meripäivät2022” aiheiset kuvat kootaan sähköpostitse
  • Lähetetyistä kuvista seuran jäsenet saavat äänestää kuvia näyttelyyn
  • Seuran hallitus kokoaa näyttelytyöryhmän, joka tekee kuvien lopullisen valinnan ja järjestelyn
  • Seuran vuosinäyttely pystytetään talkoovoimin Kotkan pääkirjastoon tammikuussa 2023.

Kuvatiedostojen vaatimukset:

·       Kuvauskohde on Kotkan Meripäivät 2022

·       Kuvien tulee olla 2:3 kuvasuhteella (tai 4:6, joka on sama asia)

·       Kuvan pitkä sivu vähintään 3500 pikseliä

·       Nimeä jokainen kuvatiedosto haluamallasi nimellä (esimerkiksi ”meripäiväkahvila.jpg”). Älä kirjoita sähköpostin tekstiin kuvien nimiä, vaan nimenomaan nimeä kuvatiedostot.

·       Jokainen seuran jäsen saa lähettää enintään 15 kuvaamaansa kuvaa ehdolle näyttelyyn.

** Tarvitsetko tukea kuvakoon säätämiseen? **

Seura järjestää kuvaajille mahdollisuuden tulla kuvien editointitilaisuuteen viikolla 35 Kumppanuustalo Viikariin. Tilaisuudessa muokataan kuvien kuvasuhde ja koko näyttelyn sääntöjen mukaisiksi. Voit tuoda tilaisuuteen oman tietokoneesi tai tuoda vain kuvasi esimerkiksi muistitikulla tai kannettavalla kiintolevyllä.

Ilmoittaudu mukaan vastaamalla tähän sähköpostiin 21.8.2022 mennessä. Kerro samalla suurinpiirtein kuinka monta kuvaa otat mukaan. Tilaisuudessa ei arvostella, valita eikä vastaanoteta kuvia vuosinäyttelyyn.

Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan osallistujille ilmoittautumisen jälkeisinä päivinä.

Kuvien lähetys:

Kuvien lähetysaika on 5.9.- 11.09.2022.  Aiemmin lähetetyt kuvat tarkastetaan ja kuitataan vastaanotetuiksi kuvien varsinaisena lähetysaikana. Lähetä kuvat sähköpostilla osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.com. Laita sähköpostin otsikoksi ”KYKA vuosinäyttely”.

Kun kuvat on koottu ja järjestelty, saatte äänestää kunkin kuvaajan kolmea parasta kuvaa näyttelyyn. Äänestyslomake ja ohjeet lähetetään seuran jäsenille sähköpostitse. Digikisojen tapaan sähköpostissa ilmoitetaan äänestyksen alkamis- ja loppumispäivämäärät. Äänestyksen mukaisen kuvien pisteytyksen jälkeen seuran hallitus perustaa näyttelytyöryhmän. Näyttelytyöryhmä kokoaa lopulliset näyttelykuvat ja teettää niistä vedokset. Näyttelyn toisena osana tulee olemaan vuosikilpailussa sijoittuneet kuvat.

Näyttely pystytetään vakiintuneen käytännön mukaan talkoovoimin Kotkan pääkirjaston alakertaan. Näyttelyn pystytyksestä saatte myöhemmin lisätietoa!

 Pyrimme tekemään Meripäivät 2022 näköisen valokuvanäyttelyn, johon jokainen kuvia lähettänyt saa vähintään yhden kuvansa esille. Kuvien äänestystulos ja näyttelykokonaisuus yhdessä määrittää mitkä kuvat Kotkan pääkirjastossa tulee olemaan esillä. Näyttelyn kuvista kootaan kotisivuillemme ”virtuaalinäyttely”. Vielä ei ole päätetty tuleeko näissä olemaan esillä täsmälleen samat kuvat, vai onko esimerkiksi ”virtuaalinäyttely” laajempi kuin kirjastoon koottava näyttely.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *