Lokakuun kuukausikokouksen kuulumisia

Ilahduttavan paljon väkeä kokoontui kuukausikokoukseemme. Vedoskisassa vedoksia oli myös runsaasti. Näyttää sille että toiminta seuran puitteissa pitkän pandemiajakson jälkeen pääsee hiljalleen käynnistymään. Seuran toiminnassa onkin nyt kaikenlaista meneillään.

70 juhlavuosinäyttelyn kuvia on tullut varsin runsaasti ja torstaina kuvista valitaan näyttelyyn asetettavat kuvat. Ensiviikon maanantaina seuran hallitus kokoontuu aiheenaan tuo juhlavuoden näyttely, näyttelyn avaamispäivän kuukausikokous sekä valokuvanäyttelyn rakentaminen Kyminsuun teatterin aulaan. Näistä tulee uutta juttua ensi maanantain jälkeen. Kuukausikokouksessa jo mainittiinkin että talkooväkeä/työryhmäläisiä näihin näyttelyasioihin tullaan tarvitsemaan.

Vuosikilpailumme on käynnissä, kuvia alkaa varmaan hiljalleen tulemaan kisaan. Kotisivuillamme on ihan ensimmäisenä vastassa tuon kisan info, säännöt ja ohjeet aikatauluineen.

Seuracup 2021 sekä FIAP2021- kilpailuihin seuran jäseniltä on jo kuvia alkanutkin tulemaan. Tämän kisan säännöt määrittelee FIAP, ja noiden sääntöjen mukaan kuvat tulee ihan oikeasti tehdä jos meinaa saada kuvat kisassa eteenpäin. Kotisivuilla olikin jo aiemmin säännöt ja aikataulut ja kaikki muu tarvittava tieto kisaan osallistumiseksi.

Sitten hiukan koulutusaiheesta: Valomaalaus Timon opastuksella.

Kuva ei ole valomaalaus vaan kuva siitä kuinka Timo valomaalaa, kohteena Seppo. Timo kuvasi omalla kamerallaan tästä sen ”oikean” valomaalauskuvan!

Koulutus ja harjoittelu valomaalauksesta Timon vetämänä oli nasta juttu. Ensin koko kolmen sivun teoriapaketti ja sitten demo miten homma toimii. Muutama rohkea pääsi valomaalausta kokeilemaankin (osa rohkeista ihan nimellä käskettiin valomaalaushommiin) ja siinä samalla huomattiin että harjoittelua tuo vaatii, mutta pienelläkin harjoittelulla alkaa tulosta syntymään.

Hauskaa hommaa, Kiitos Timo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *