”Tähtäimessä polemokori” -kamerakävely Kyminlinnan kesäteatterin maisemissa 16.7.2020 klo 10:00

Moi Kymenkameralaiset!

Teemme kamerakävelyn Kyminlinnan ympäristössä, linnoituksen ulkopuolella. Aloitamme Kyminlinnan kesäteatterin parkkipaikan alueelta torstaina 16.7.2020 klo 10:00. Tarkoituksena löytää polemokori jos toinenkin. Tämähän on ehkä yksi tapa ottaa kuvia ”Ruotsinsalmen meritaistelu”- valokuvanäyttelyymme, tai sitten muuten vain kuvailla Kyminlinnan ympäristöä.

Pieniä ohjeita ja asiantuntijaneuvoja Lasse on saanut Hamarilta. Näitä neuvoja Lasse jakaa osallistujille kokoontumispaikalla, ja yhdessä kamerakävelyn merkeissä näitä kohteita lähdemme etsimään ja kuvaamaan.

Polemokorien tunnistaminen ja löytäminen saattaa olla tosi helppoa tai sitten haastavaa. Kannatta etukäteen netissä tutustua aiheeseen, eikä haittaa että kännykässä tai tabletissa olisi netti mukana kuvauspaikalla.

Netissä on ainakin Kymeenlaakson museon tiedotuslehti 2020 TAAPELI. Siihen on koottu mielenkiitoinen paketti aiheesta KOHTALONA RUOTSINSALMI. Kannatta lukaista, siitä saa kaikenlaisia ideoita valokuvanäyttelyä varten. Tässä vielä linkki juklaisuun kohtaan polemokori.

https://view.publitas.com/kymenlaakson-museo/taapeli-2020/page/21

Tulkaahan Kyminnan liepeille kuvailemaan, ja kaverin saa ottaa mukaan.

Kuvat: Hannu Toivio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *