Vuohijärvellä 4.-5. 7. 2020

Kiitos vielä Lasselle täydellisestä isännöinnistä.

Reissu aloitettiin heti aamusta 07:30 automatkalla Lasselle. Siitä meillä vierailla alkoikin täysihoito ja opastetut kierrokset veneellä sekä jalan. Alla muutama kuva reissun alkuosasta. Ja vaikka sade tulikin hiukan yllättäen, tiristeltiin Olhavalla laavussa makkarat ja syötiin särpimet nuotiokahvin kera. Sade kuitenkin yltyi ja matkasimme veneellä mainioihin sisätiloihin aterioimaan, saunomaan ja iltaa istumaan.

Mukavaa oli vaikka sadekeli jätti tuon kuvaamisen vähäiselle. Hyvää kuvaa metsästettiin Olhavanvuoren reunalta josta on pystysuoraa seinämää 50 metriä alaspäin.

Mikään ei estänyt pelottomia (?) kuvaajia kuvaamasta kun hyvään otokseen on mahdollisuus.  Jotenkin vain näyttää että tuo seurueeseemme kuulumaton henkilö on hiukan rennomman oloinen tässä maisemallisessa paikassa.

Ja pieni kurkistus reunan yli… Aika pienille näyttää ihmiset tuolla alhaalla olevalla saarella/kalliolla.

Ei muuten kukaan meistä tiputtanut edes kameraa tuonne alas.

Kuvat: Seppo Pekkola ja Hannu Toivio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *