Ideoita ”Ruotsinsalmen meritaistelu”- valokuvanäyttelyn kuvaamiseen!

Näillä nauloilla Keisari itse naulasi portaat Langinkoskella olevan Keisarin kalastuskiven kupeeseen!

No, nämä naulat eivät liity Ruotsinsalmen meritaisteluun, eivätkä ehkä Keisarin kalastuskiven rappusiin. Langinkosken rantavedestä ne omin käsin pohjasta kaivoin ja laitoin esille yhtenä ideana.

Jos Sinulla tai tutullasi on esineitä jotka tavalla tai toisella liittyvät Ruotsinsalmen meritaisteluun, vaikkapa tarinan muodossa, ota kuva ja laita kuvaus ja/tai kertomus mukaan sähköpostiin jonka lähetät jäsenkirjeen mukaiseen osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.com.
(Huom. tämä sähköpostiosoite on vain kuvia varten)

Hyvän kuvausidea voi jakaa muidenkin käytettäväksi. Lähetä ideasi tuohon samaiseen sähköpostiosoitteeseen niin laitan sen tänne sivuillemme kaikkien luettavaksi. Lisää sähköpostiin aihe tai teksti ”kotisivuille julkaistavaksi” tai jotain vastaavaa niin että en sekoita julkaistavia ideoita ja näyttelyyn ehdolle lähetettyjä kuvia keskenään.

Kaikki kymenkameralaiset joukolla kuvaamaan Ruotsinsalmen meritaistelu- aiheisia kuvia vuosinäyttelyämme varten. Kuvat voit lähettää vaikka yksi kerrallaan. Toive olisi että kuvia saadaan kerättyä kokoon tästä hetkestä eteenpäin, eikä kuvia lähetettäisi ”viimetipassa”. Kun kuvia alkaa kerääntymään, rakennetaan niiden katselumahdollisuus netin kautta kameraseuramme jäsenille tavalla tai toisella.

Tässä siis vain yksi malli kuvasta ja tekstistä valokuvanäyttelyä varten.

Niin, ja nuo kuvan naulat, siellä Langinkoskella ne yhä ovat… Liittyivätpä ne mihin tahansa!
Kuvat: Hannu Toivio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *