Maaliskuun jäsenilta 4.3.2024

Vuoden alussa kysyimme toiveita toiminnalle jäseniltä. Sieltä nousi esiin kiinnostus pitkän valotuksen  opastukseen. Tänään toive toteutui Hannun toimesta ja meitä olikin parikymmentä jäsentä paikalla  vinkkejä kuulemassa.  

Aluksi kävimme läpi perusteoriaa ja kameran asetuksia: aukkoa, ISOa ja ajan säätöä. Saimme myös  vinkkejä ajastuksen, lankalaukaisimen ja suotimien käyttöön. Hienosti Hannu kertoi omista  kokemuksistaan ja hyvistä käytännöistä. Näitä tukemaan pääsimme katsomaan hänen ottamiaan  kuvia ja huomaamaan miten eri asiat vaikuttavat kuvien lopputulokseen. Kirsikkana kakun päällä  saimme yksilöllistä ohjausta eri merkkien asetuksiin. Suuret kiitokset opista! 

Saadaksemme opit teoriasta käytäntöön, lähdemme lauantaina 23.3. klo 12-14 kamerakävelylle  Siikakoskelle kuvaamaan virtaavaa vettä pitkillä valotusajoilla. Laitappas päivä kalenteriin ja kamera  valmiiksi! 

Sovimme myös kahvinkeittovuorojen jaosta jäsenten kesken. Ensimmäisenä kahvia ja pullaa lupasi  järjestää seuraavaan kokoukseen Seppo. Tulethan mukaan talkoisiin! 

Seuraava kokous onkin 8.4. klo17.30 vedoskisojen ja kuvista keskustelun merkeissä. Kuvaajana tällä kertaa Tarja Kuittinen.

Alla vielä Hannun diasulkeiset.