Vuosikilpailu säännöt

KYMEN KAMERAT RY. Valokuvauskilpailun 2021 säännöt.

Valokuvauskilpailussa on kaksi sarjaa, digikuva- ja vedossarja. Kumpaankin sarjaan osallistutaan kahdella kuvalla. Kilpailun aihe on eteläkymenlaakso tänä päivänä. Molemmissa sarjoissa saa ja voi olla väri-  tai mustavalkokuvia. Kilpailuun voi osallistua kumpaankin tai vain toiseen sarjaan.

Tuomaristo tulee arvioimaan kuvat yksittäisinä kuvina.

Vedoskuvat:

Vedokset voi toimittaa kehyspahveineen, jolloin mitat ovat 40*50 cm. Ilman kehyspahveja toimitettavien kuvien maksimikoko on 40*50 cm. Kuvan takana on oltava kuvan nimi ja kuvaajan yhteystiedot.

Maksukuitti tulee laittaa vedoskuvien mukaan. Kuoreen maininta ” Kymenkamerat vuosikilpailu 2021”. Mikäli vedokset halutaan palautettavan postitse, mukaan on laitettava palautuskuori postimerkkeineen.

Vedosten tulee olla perillä FOTO PR:ssä 15 .marraskuuta klo 14:00 mennessä. Kuvat on pakattava huolellisesti ennen FOTO PR toimittamista. Pakkaamattomia irtokuvia ei oteta vastaan.

FOTO PR Kymenlaaksonkatu 20 48100 KOTKA, (Toimitus ovelle.)

Digikuvat:

Kuvien on oltava jpg-muodossa, pidemmän sivun maksimikoko 1920 pikseliä. Kuvasuhde on vapaasti kuvaajan valittavissa. Kuvien nimien tulee olla muotoa: matkalla_pp.jpg, jossa ”matkalla” on kuvan nimi ja ”pp” on kuvaajan nimikirjaimet.

Kuvat lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kymenkamerat.kuvat@gmail.com

15. marraskuuta 2021 klo 24:00 mennessä.

Sähköpostin aiheeksi tulee merkitä ”Kymenkamerat vuosikilpailu 2021”. Mukana on oltava lista kuvien nimistä, kuvaajan yhteystiedot ja kopio maksukuitista. Kuvaajalla on oltava täydet oikeudet kuviinsa. Kuvaajan on myös varmistettava kuvissa mahdollisesti esiintyvien henkilöiden suostumus kuvan julkaisemiseen.

Kymen Kamerat pidättää itsellään julkaisuoikeuden kuviin kilpailua koskevissa yhteyksissä ilman erillistä korvausta. Kymen Kamerat lupautuu käsittelemään kuvia huolellisesti, mutta ei vastaa esim. postin aiheuttamista vahingoista.

Osallistumismaksu on yhteen kilpailusarjaan 10 euroa ja kumpaankin sarjaan yhteensä 15 euroa. Tilinumero (IBAN): FI78 1598 3006 1046 32 BIC: NDEAFIHH Viitenumero 3010.

Maksutiedoista on selvittävä osallistujan nimi. Kymen Kamerat ry:n jäsenille osallistuminen on ilmaista.

Lisätietoja sähköpostitse: kymenkamerat@gmail.com

Tämän valokuvauskilpailun yhteydessä käytettyjä henkilötietoja (nimiä, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, osoitteita, pankkiyhteystietoja jne.) käytetään vain tähän kilpailuun liittyvissä asioissa. Tietoja ei tallenneta eikä luovuteta muiden käyttöön.

Kymen kameroiden tietoturvaselosteeseen pääset tutustumaan TÄÄLTÄ